Sunday, 5 September 2010

Berbuka di Carlifornia Pizza Kitchen, KLCC

Salam,
minggu nie, aku berbuka di luar lg, yerla memenuhi permintaan kakak aku yang nak pergi berbuka spaghetti di Carlifornia Pizza Kitchen, KLCC. As usual, ikutkan jer, layannkan. So sampai KLCC pun dah lewat jadi minum air mineral jerla dalam perjalanan dari Bangi. oh...lapa  nya aku ni mak... sampai sana, huh ramai jugak yer orang kat KLCC nie, agaknya shopping sakan raya sebab SALE sehingga 70% memang tak patut dilepaskan!! haha 

Aku test dia punya Pepperoni Pizza, nyummy sedap tapi bosar giler, boleh share 2 orang ke 3 orang, aku makan 2 kerat jer, so tak habis, kasi bungkus. Spaghetti nyah, Ceh tak sedap. Part air tu plg besh, akunya Maui Punch (epal + nenas kalau tak silap), Kakak aku minum Pina Colado (nenas juge). Pulun makan sehingga kekenyangan yang teramat seperti kereta isi Full Tank Ron 97..hihi (Ron Mahal skit). so total up dalam 100++.

ni Pina Colado.. tornedo
Sodapnya...isk isk
uh..ini lg sedap.. ermm...
Erm..nampak tak selera kan..
Selamat sudah.. haha

Komen Baik : Nice View, Nice Peple, Nice Food, Romantik Place
Komen Jujur : Pizza sedap, spaghetti tak sedap, air plg sedap
Komen Brutal : Mahal, aku lg suka Pizza Hut ..haha boleh makan 5 kali

Sekian bilik berita puasa