Sunday, 5 September 2010

Terjah Kilang Beryl's di Bangi

Salam,
Kalau korang pernah ikut blog aku sebelum nie, mesti korang tahu yang aku pernah pergi kilang Beryl's di Bangi. Yer "sekali pergi mesti mahu pergi lagi dan lagi".Haritu yang banyak tu sudah selamat di makan oleh kakak aku. Makan coklat macam makan nasik.. isk isk.. parah parah...

Kalini tak beli banyak sangat sebab fulus sudah kurang, so berjimat sikit. hehe..shopping raya lum habis lagi nie promosi makin menjadi-jadi.. aduhh!!. dan Promosi sokelat ni dibuka sampai 9.9 2010 nie. Coklat Beryl's yang aku paling suka ialah Tiramisu Milk Chocolate n Tiramisu White Chocolate. Wow!! yang ni memang boleh mengadap macam makan nasi..

me n kakak..tengokla muka dia.. macam alien datang bumi..
Yer.."aku la paling sedap itu"
Uish..habis romantik la nie.. yang yang ..i nak 10 kotak.. haha
mereka la yang paling excited
Siapa yang makan coklat cili, dia la yang terasa pedasnya..haha
Oh.. so sweet
Yer..selamat dah shopping nie
Pose sikit..ececece 
Ok kakak abang, adik makcik pakcik.. semua boleh datang lagi masih ada jual.. mari mari..

Sekian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...