Friday, 8 October 2010

Main Masak Masak di Liki-Liki

Salam,
Ada yang tanya, lately napa tader entry makan? erm.. baru perasan dah lama tak masuk cerita pasal makan. hehe. oh sebenarnya ada tapi tak sempat nak update blog so skrg ni ada free time leh la update skit. Suka-suka.. sanyum buat muka comel. haha

Minggu ni hari rabu pergi Restoran Liki-Liki dekat dengan Danau Kota makan makanan celup2. macam main masak2 pun ada. Boleh ambik apa sahaja dan seberapa banyak yang perut kita boleh makan. Daging, ayam, udang, sotong, fishball, hotdong, cendawan, sayur, nasi goreng..apa2 la..Tapi sebelum pergi kena pastikan perut kosong!! :) baru puas hati makan. Harga kira individu. Sorang RM20.00 so leh makan sepuas-puasnya. P/s: kalau firsttime jangan date kat sini sebab nanti bocor rahsia makan dengan GEJOLOH.. isk isk teruknya. Aku pergi dengan kakak aku, memang kami kenyang sehingga 2 hari tak makan pun tak per.haha tipu tipu tipu..

its me muka lapa tersangat
bila bergambar muka lapa kena cover..hihi
  lama lagi ke nak masak nie..
inila liki liki liki liki
 Tamak tak? 
 Owh..tak masak lagi nie
 Airnya
 =) desertnya
 Kakak pose mcm dr. rozmey... baguss!!
 yey!!! nyum nyum
 Ok boleh angkat sekarang 
 Habis dah.. kenyangnya..amin!


nak kuruskan badan ni nak gi jalan2 di uptown lak.
Sekian pasal makan