Thursday, 14 October 2010

Member Belanja Makan di Jamuan Raya

Salam,
Nampaknya mood raya sudah habis sebab semua orang dah tamat buat Jamuan Raya. Di pejabat saya pun sudah tamat buat Jamuan Raya minggu sudah, walaupun tak dapat hadir, hati sedih, tetapi bila tengok gambar mereka seronok, boleh gembira. Kenapa harini ayat aku pusing2.. isk isk pening..

Haritu kawan ajak pergi Jamuan Raya tetapi dengan ayat begini "Leeza, jom gi makan, aku nak belanja ni" Wow!! rasa excited sebab orang nak belanja!!.. Bila sampai : itu Jamuan Raya oleh Vendor.. Tak kesah.. janji makanan best dan FREE!! Yay!! Terima kasih kawanku! sebab belanja.. belanja mu ini akan ku kenang sampai tahun depan!! Tahun depan ajak lagi k!!

Meriah kan!!! suka mak suka!!
Itu adalah hafiz dan lokman. Mereka juga excited dengan makanan ini
 Dia la yang belanja makan... hie hie.. tapi kenapa dia buat muka begini??
 Ini makanan aku.. ok makan dulu yok! nyum..
Muka gembira dah kenyang dan perasaan nak balik
 Tempat ini cantik kan? di Botanical Garden Putrajaya
Gambar semua ini adalah dari Camera Sipol.. hie hie TQ sipol!
 Penutupnya.. sila nikmati pemandangan kambing golek sedang bersenam 
 Sekian