Friday, 15 October 2010

Thank You CELCOM!!!

Salam,
I kan baru je pakai CELCOM which is introduced by someone, so buat permulaan ni i tak pakai bil. pakai prepaid. Memang jenuh jugak kadang2 nak mengusung kaki ke 7E "Dik, topup Celcom ada".. tak pun ke ATM machine. Walaupun begitu, kerja kerasku untuk men TOP-UP selalu tidak sia sia!!

Suatu pagi, sebenarnya 2 hari lepas, bangun pagi tengok ada SMS masuk dari CELCOM:

"WOW! Nikmati PERCUMA 7 hari panggilan ke Teman 20 dari SEKARANG hingga hari ke 7 pada jam 11.59mlm"

Aku dapat yang ini! Ok next nak aim Vodaphone la pulak.. haha!!

WOW!!! ter sangat sangat teruja!! Yahuuu!!!!! ok nak gayut lagi ni, banyak panggilan perlu di buat nie.. ok tata.. Hello mak, hello auntie, hello rakan-rakan..

TQ CELCOM!!