Wednesday, 27 October 2010

Twilight adalah Cerita yang Seronot untuk Ditonton Banyak Kali

Salam,
Dalam banyak cerita romantik yang ditonton paling best setakat ni cerita Twilight. Twilight Siri I, 2 dan 3. Memula tengok haritu terus skip Twilight Eclipse (3). Maka Jatuh cinta pandang pertama tengok Edward Cullen..Walaupun rambut dia macam tak sikat tapi tetap nampak cool dengan cewek dia, Bella yang super duper cute tue.. yerla cewek dia tak la secantik Megan Fox kan tapi dia ada daya penarik tersendiri :) iaitu ke 'cool' an nya..

Masa tengok citer ni, memang rasa takut tak paham, tapi sambil tengok sambil di explainkan, boleh tangkap la macamana.. memang sangat romantik tak hengat la. Tekan Like to Twilight! Habis tue terus cari movie 1 dan 2.. hihi so korang dah tengok lum?

Nak layan gambar la.. erm...romantiknya.. ye ye saya jiwang..

 scene dalam hutan
 dalam hutan ada ke padang yang best macam ne?
 edward menunjukkan skill memanjatnya..haha
 Bella's bestfriend..
 ok.. tamat..
Sekian
Purr purr.. buat bunyi kucing..