Thursday, 25 November 2010

Kakak Saya Mintak Hadiah Harijadi..isk isk

Salam,
Kakak : "Eii cantiknya kasut nie.. i nak kasut ni...hadiah harijadi k!"
Aku : "Eh main mintak2 hadiah pulak.. isk isk.."
Kakak : "Tak kira.. nak hadiah jugak!!"
Aku : "Yerla...Yerla.."
Kakak : "Takpeduli..nak jugak"..
Aku : "Geleng2 kepala"..isk isk

Beberapa minggu lepas pergi Alamanda.. jalan-jalan, then kakak nampak kasut ALDO dan berkenan.. memang menggunakan kuasa kakak untuk PAU adik.. isk isk... Mula-mula memang dia beria-ia nak beli high heel ALDO but then bila tengok design baru CROCS dia ubah fikiran. Em..

Aku : "Kakak! kasut CROCS kat RAK tu dah berapa pasang dah tu!!"
Kakak : "Biarla! eh...jangan jadi adik derhaka tau nanti tak cium syurga"
Aku : "Tah apa2 tah"
Kakak  : "Aku kan KAKAK!"

Ok kakak memang suka buli adik.. haha macamana pun aku tetap akan jadi adik yang shomel!! haha perasan.. Love You Alwez Sistah! Muahxx!

Design CROCS ni kebanyakannya very simple n kasual  tapi setelah memakai CROCS, pasti akan memberi kesan yang mendalam pada si pemakainya dan Kasut merah belang yang aku dah lenjan banyak kali tu tetap elok .Itu adalah hadiah harijadi dari kakak!... hihi... Ada satu Design baru ni sumpah shantek! kalau ada rezeki aku pun nak angkat satu lagi. Tapi buat masa ni kita puaskan hati kakak dulu..

OK!! Happy Besday KAKAK yang ke **!! toooottt  haha

Mari kita hadiahkan kakak yang ni nak!.. haha

Pilihan dia semestinya yang ini berwarna Sokelat cair.. shantek kan!
Mamat kat belakang "Perempuan ni nak ambik gambar aku ke sebenarnya??"
At CROCS Mid Valley
Jet jet semuat siapa sakit naik atas..
Ini puple sangat santek
AKu berkenan yang ini.. saiz 6 yer.. miss
Tq...
Sekian =)