Monday, 15 November 2010

Hari Khamis Juga Melakukan KeGeraman Menonton The Other Guys

Salam,
Khamis lepas, melakukan KeGeraman lagi iaitu dengan menonton The Other Guys. Cerita ini super lawak tak hengat.. kalau nak tengok sila clear kan semua yang ada di dalam perut sehingga kosong then baru masuk panggung ye. Pelakonnya Will Farrell dan Mark Wahlberg memang bisa membuatkan gigi kalian bertburan di atas lantai.. Pelakon Undangan The Rock, cis itu lagi kelaka.. mati sia-sia..tak leh blah

Eva Mandez yang super damn seksi adalah bini si nurd yang pakai cermin mata tue, Will Farrel. adalah sangat menyakitkan hati semua jajaka jejaki yang melihatnya.. hi hi .. Jalan cerita mudah dan tak disangka sangkal lagi.. Sila Tonton yer kalau anda berasa tertekan kerana Raya Haji ni rasa nak balik kampung dan rehat puas-puas dan makan lemang banyak2 tapi malangnya cuti dah habis..macam saya.. hihi =D Tolong.. nak balik!!



Watch the Official THE OTHER GUYS Trailer in HD


Sekian, Selamat menyambut Raya Haji!
Terima kasih iz, kerana menonton besama saya =D