Wednesday, 15 December 2010

"Kena Rajin Pergi Kenduri Orang, Nanti Baru Orang Datang Kenduri Sendiri!!"

Mak: "Kena Rajin Pergi Kenduri Orang, Nanti Baru Orang Datang Kenduri Sendiri!!"
Aku: "Mak, ada ke camtu lak. Kalau orang fikir camtu dan tak iklas baik tak yah datang"

Salam,
Yerla kan.. sebenarnya rasa malas nak datang, pastu kena paksa datang sebab tak kawin lagi. So kalau dah kawin tak payah la datang jemputan kenduri kahwin??

Mak: "Tak, kena pergi jugakla.. sebab nanti anak nak kawin pulak.. kalau tak orang tak datang kenduri anak"
Aku : "Ha?? So kesimpulan. Nak tak nak kena datangla jugak?"
Mak : "Ha, yerla.. dah dah. siap siap"..
Aku : ='( aiyakk!

Bersiap2 pergi kenduri kahwin kawan Nyah, erm di Tanjung Malim je tak jauh mana pun.. Tapi masalahnya.. Nak Pakai Baju apa nie?? Aduhhhhh!!!. Nak pergi takda masalah, bab makan memang best tambah2 dapat minum AIR SIRAP KENDURI.. PERGHH!! Terangkat. Masalahnya.. nak pakai baju apa nie? aiYakk!

mak, hidung saya hingus mak.. 
 my niece.. pika pika
 Ok.. u've got the wrong person to attack baby!.. haha she's not ur mommy
Jumpa Salina, one of the member Team Apple Jack Toot Toot! we r friend since standard school. haha.. dah besar dah so team Apple Jack Toot Toot pun dah bubar.. haha
 Salina, Mak n me n Pika
 Ini beradik2 semua
 Nice Rite?
The Pengantin.. Kakak.. u r next!
 Kakak n Me Camwhore!!

Sekian =) noktah.