Thursday, 16 December 2010

KEWL ARAB FOOD! & Adik is a Good Kisser!

Salam,
Orang Melayu adalah golongan yang lemah lembut dan gemalai manakala Orang Arab adalah golongan yang kasar.. tu la yang aku tahu, sebab kalau orang Arab bergurau memang tak ingat punyala, tak caya cuba YouTube, memang ganasla. Kemudian, orang Melayu pula memang bersopan sangat, suke beralah, baik hati.. please.. sometimes kita perlu tegas agar kita dihormati, tegas tak bermaksud sombong. Its just that, jangan jadi terlalu baik.. dan jangan jadi terlalu jahat.. Kesimpulan "Baik berpada-pada, Jahat No NO No!" ok!

Mengapa Serius? haha.. sebab tengah sakit perut. uhh..
xcuse me.. perlu pergi bank!

...sambung balik dengan mood ceria ting tong ting tong =D

So cerita pasal Arab ni sebab kakak ajak kami makan dekat dis one Arab Food in Bandar Baru Bangi.. Baru je bukak.. Never like Arab Food sebab not very familiar with dis kind of food. Kakak yang beria-ia nak pergi cuba.. So y not. Layan jer..
Video kat bawah ni adalah Arab Break dance. Funny LOL!



Zety n Kakak
Adik is a good kisser!! See below!
Ini semua kakak yang ajar.. isk isk.. =* muah adik
Miss World Mama
This is cool! Rasa nyum nyum!
Ayam kok kok
Nasi Arab
Roti Arab di atas anyaman.. macam ni pun ada.
Ini daging herba.. not bad.
Bavaria taste goooooooooooooood! Tengok botol cam ... tott.. tapi sebenanya halal la
Dont have much pix of me.. so ini boleh kan? b4 pergi restron with Manda. yahu!


Testing Arab Food Result
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Sekian saja dari Nova. noktah.