Friday, 3 December 2010

Macamana Aku Kerja!

Salam,
Macamana aku kerja?
Soalan susah nak jawab tu.. cenggini. Aku kerja diPejabat, tapi in certain time, aku perlu turun padang dan berkhidmat. Happy walaupun tanggungjawab ni bukan mudah. tapi .. apa2 pun "APA YANG PENTING?" "KERJA..SAMA" haha.. bagus bagus!!

Terima kasih pada Team B yang telah berkhidmat dengan baik sekali hari itu. Semua memang best walaupun kita agak seram sejuk ataupun susah untuk melelapkan mata kerana berjaga-jaga dengan gangguan .. TOOOT!! shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Yang penting jangan pernah serik untuk bertugas ya!

My kakak! n Tila
 Sila pose dengan bergaya dan kacak ok
 Bunga bunga.. kesian makcik tu tak habis hias lagi dah kena rembat dengan kami.. haha
 Berebut Sipo......
Me : "Sudila terima I"
Tila : "no.. I la"
 Shiful n me.. "Mat Bunga".. haha jangan marah sipol!
 Jejaka single yang diapit oleh gadis2..
Faizah (hujung kanan) : "Tengah cakap dengan mak pun sempat senyum lagi ni" haha
Sekian =)