Thursday, 28 April 2011

My Own SPaCe

Salam,
Kadang2 kita perlukan waktu untuk bersendirian.
Kadang2 kita perlukan ruang untuk menyendiri.
Kadang2 kita mahukan orang faham kita mahu bersendiri.
Kadang2 kita mahu otak untuk fikir pasal diri sendiri. hahaha

Kalau bersendiri tu maksudnya kat sebuah pulau yang pantainya bersih, ombak yang menghempas pantai disambut bayu yang bertiup.. oh great! dat is so goooood!


Atau..

Kalau dapat sebuah bilik yang penuh dengan barang2 yang comel dan bau bilik yang nyaman sekali sambil ada sebuah katil dan sebuah TV siap dipasang astro beyond! oh damn great!


atau kalau tak dapat semua tu..

ini sudah memadai

Kalau ada sebuah meja dn kerusi untuk aku duduk diam2...

=)

Komen Muvie The Roommate & Love and Other Drugs

Tajuk dia macam seram je bunyinya.. bila tengok memang agak seram la jugak.. citer pasal roomate yang ada masalah psychology.. jalan cerita dia menarik sebab jln cerita tak dijangka. watak yang di bawa pun menarik sebab perempuan tu fashion designer dengan hero lelaki yang agak cool sebab dia drummer band. best dan tak bosan. aku bg 4/5.  

cerita ni plak pasal seorang lelaki kasanova yang sangat pandai buat sale terutamanya pada perempuan. hehe.. tapi bila tengok kat wayng banyak potong sebab dia 18 ke atas.. so kadang2 macam tak paham sangat. Tapi secara keseluruhannya cerita ni memang schweet giler dan romantik. Boleh bikin air mata jatuh berjujuran.. Bila lelaki ni berjumpa dengan soulmate dia.. dia terus tak jadi kasanova dah.. akhirnya dia pilih nak hidup dengan pempuan yang dia sayang tue.. hehe.. aku bagi 4 1/2 over 5. best best!

Sekian.