Tuesday, 10 May 2011

Selamat Hari Lahir Manda!!

Salam,
Yey! Selamat Hari Jadi for Manda.. ke 3 tahun
Dah besar dah anak dara sorang ni..

Haritu aku n kakak n Zetty buat surprise for Manda.. Punyalah seronok budak kecik nie. erm.. paling dia tak sabar nak tiup lilin dan nyanyi lagu besday untuk diri sendiri.. tak ke comel gitu.. Budak ni memang suka berposing.. hehe.. tengokla gambar2 dia.. super cute...

Haritu kami celebrate kecil kecilan jer.. Bila habis celebrate aku pun terlena sampai pagi...
Bila bukak mata.. ehh.. nak kerja la... alamak.. balik bangi dengan tak mandi sampai kul 7 pagi..
siap2.. mandi laju2 then pergi kerja dengan selamat!! YEY!!!

oh..sekarang ni terasa miss budak kecik nie.. manda.. manda...
 mam pina n mama manda
 Besday cake 
 "jangan cuba buli i k.. nanti cucuk u!" hehe
 auntie pisa n manda.. hehe...
sapa lagi comel? ha?
Sekian.. salam hahaha