Friday, 24 June 2011

REVIEW FILEM BLITZ

Salam,
Minggu ni, aku ke panggung wayang lagi. terfikir sejenak kenapa dia panggil Panggung? kalau huruf A diantara P dan N ditukar jadi U.. isk .. oh no no no no... cut --------

BLITZ


Cerita dia sedap jugak, kisah pembunuhan anggota polis. Sebab pembunuhan adalah dendam pada anggota polis yang pernah tangkap dia. Cerita dia tak heavy sangat.. boleh layan dan tak boring. Tapi takdala action yang melampau macam kereta terbalik..helikopter terhempas mahupun kebolehan luar biasa untuk terbang tanpa sayap ke apa ke.. memang cerita logik.. macamana nak selesaikan kes pembunuhan. Itu la yang penting! memang flow cantik tapi tekejut skit2 tu adala. Cerita ni macam kat sebelah Britain sebab loghat dia lain skit.

sekarang tiba la masa untuk memberikan bintang.. aku bagi.. drum skit..
 = 3 setengah bintang!! yey!!

sekian dari miss nova!