Monday, 6 June 2011

Tengok Movie 3D Pirate ODC kat Wayang memang best!!

Salam!!!
Pekabar semua.. today is Monday dan Monday adalah hari yang kena tanamkan azam yang kuat untuk hapi sebab selalunya Monday memang hari yang tak ditunggu. Alah bukan aku sorang jerkan.. korang pun sama jugak. hehe.. jadi pagi2 kena buat rutin yang lain dari hari biasa dengan harapan agar diri akan berasa hapi jer! contohnya ialah setiap hari isnin saya akan tengok wayang.. atau setiap hari isnin saya akan masak muffin.. atau setiap hari isnin saya akan makan kat TGI Friday's walaupun dia cakap Friday jer boleh makan.. haha.. sangat memberangsangkan minda bukan?

Hari Jumaat..balik dari Kursus haritu memang rasa gembira sebab dapat tengok wayang dapat tengok bantal busuk.. oh yeah bebeh! gembira sekali dua kali tiga kali empat kali lima kali enam kali tujuh kali lapan kali sembilan kali dan sepuluh kali.. haha.. aku memang suka kali.

Selain itu hari Sabtu dan Ahad lepas juga adalah big day for my BFF, Nuren melangsungkan Perkahwinannya dengan pasangannya, Mino. So aku telah dilantik menjadi penyepit yang vouge gitu.. haha.. kriteria untuk menjadi penyepit diorang adalah mesti tinggi, pinggang ramping, pandai catwalk, senyuman manis dan pandai kipas orang. hahaha melampau nya..gurau jerk! Babe!! Tahniah dan Selamat Pengantin baru. aku akan update bila gambar siap diperoses!.. thanks buat Zety yang menjadi fesyen designer for that day!.. baju i kelass tau u buat.. thanks Zety! Tapi takderla sampai over shadow pengantin kan.. hehe..

Kemudian minggu lepas jugak aku gi wayang tengok citer Pirates of the Carribean - On Stranger Tides. Memang Best.. takan rasa rugila beli tiket ni. fun. exciting. Johny Depp makes the movie worth watching! Penelope Cruz is HOT! 

hehe.. kena cepat2 gi wyang tengok tau.. kalini Jack Sparrow bercinta.. memang kelaka la.. ok!tengok trailer pun dah kelaka ni kan pulak cerita.. hehe.. mari mari penuhkan wayang!





ui ui ui ui...gambar aku yang agak kurang stabil ni untuk korang rindukan haha..

happy watching!!!!

Ok bebeh! arios!