Monday, 22 August 2011

Makan Makanan HARABLAH!

Salam,
Kalau dah bosan makan makanan melayu cina atau india(mamak) maka boleh la anda fikir2 kan untuk berbuka dengan makanan Harab. Yum Yum juga. Aku dan kakak memang penggemar makanan harab juga. Kedai harab ni terletak dekat Bangi je.. nama dia NtahlaAkuPunTakIngat. Tapi kedai dia dekat dengan Mohd Chan Bangi.. satu blok jugak. selang beberapa buah. Ok.. bab makanan pula ... Ya Allah.. lazatnya tak terpercik! Tengok pinggan makanan datang isk isk... sedap.. sedap kompom sedap ni!

Bila azan berkumandang! ngap ngap ngap! mak.. sedap mak...

sekali lagi misi berbuka puasa berakhir dengan senyuman menjuling. Kat sini makanan dia tak berapa mahal bolehla.. nak kata mahal sangat tak jugak.. nak kata tak mahal pun tak jugak. Contohnya nasik arab yang ada ayam kat dalam tu, kalau regular plate dalam rm 12, air mango + milk rm 5. air dia puhh lamak  memang kasi wa cair beb!! sedappppp!

ok tengokla dia ni ..


 Banana + milk (RM 4.00) dan Mango + milk (RM 5.00)
 Guava (RESERVED K!)
 Meal 1 (ayam)
 Meal 2 (kambing)
 Meal 3 (ayam)

so cumel makan besepah kat mulut! 

tengokla manda makan spaghetti beli kat San Francisco harga RM 16.00

sekian, dari bilik berita nova