Wednesday, 23 November 2011

Selamat Pengantin Baru Buat Jemil dan Liza

Salam,
1st of all.. Tahniah buat Harimau Malaya yang telah berjaya memenangi Pingat Emas Bola Sepak bagi Sukan SEA di Indonesia. Satu perlawan yang sangat mendebarkan dan boleh menyebabkan IJN di Malaysia sesak untuk beberapa hari. Paling mendebarkan ACARA SEPAK BOLA DEPAN PINTU GOL. huh.. nasib baik penjaga gol Indon terlepas bola pada sepakan yang ke 5 tu.. kalau tak... sampai ke sudah orang akan blame si Fakhri sebab tandang bola macam budak sekolah tadika.. haha.. apa2 pun disebabkan Malaysia menang maka.. kita semua bergembira lah.. tahniah sekali lai buat player2 Malaysia yang hebat2 belaka. Malam tu aku pun tak kurang juga excited.. tengok bola kat kedai mamak depan rumah. Kedai mamak tu dah jadi stadium pulak.. Mana taknya depan kedai tu penuh dengan motor2 dan kereta yang bersidai nak tengok bola di skrin besar depan kedia mamak tu. Tapi yang paling seronok bila lagu Negaraku berkumandang semasa acara penyampaian pingat.. semua yang ada di kedai mamak tu.. bangun Tegak menyanyikan lagu Negaraku. Emosi sungguh... :) bagus bagus...!!



Cerita pulak pasal Pegantin Baru yang telah Selamat Mendirikan Rumah Tangga.. Pintu serta Tingkap...

Tahniah buat Liza dan Jemil. Walaupun baru sahaja mengenali korang.. Korang memang serasi.. Pasangan yang cute... Pasni bolehla gi beraya umah korang lak.. hehe :) Buat pengapit lelaki pulak.. "ni last ye.. haha''


 My babe.. My Sis n Me
 Posing dengan Kakak la..

Peace :)

Inilah Pengantin ituu....

 Tahniah Tahniah... Semoga Dapat Anak Banyak2.. dan Berbahagia hingga ke akhir hayat.. Aminn...

Peace!