Thursday, 26 January 2012

LITTLE WHITE CAFE BANDAR BARU BANGI

Salam,
Kalini aku dan kakak makan malam di Little White Cafe di Bandar Baru Bangi belakang bangunan kedai Ariani / Old Town di Masjid Hijau.
Hiasan kedai ini seperti sebuah rumah di kawasan Salji... tingkap..pintu.. semua putih.. dah nama White Cafe kan.. memandangkan kami selalu melintasi kedai ini tapi tak pernah masuk.. maka haritu kakak decide makan malam di situ. Wah... terasa ada 4 musim bila masuk ke dalam kedai ini, Aksesorinya.. menarik.. picture wall.. meja kerusi.. hiasan.. ekslusif sekali. :) 

Kami tengok menu.. harga.. not bad.. tapi bukannya boleh makan hari2.. kopak la... erm.. ada Roasted chicken, macam2 jenis steak, salad, lasagna... spagethi dsb. erm.. jom layan tengok gambar kedai ni..



Hot Choc Mashmallow

Lots of Cakes + Macaroon

My Lasagna

Roasted Chicken Yummy!! 5 star

The Gediks makan


Again


Hiasan di luar kedai


its me.. sama hijau

Yumm

Wall Picture
Selain itu, kalau nak candle light dinner pun ada.. harga RM 200.. Pilihan menu boleh dibuat lepas buat tempahan dan bayar.. memang berbaloi2 kalau nak celebrate besday yang tersayang.. hihi Romantik gitu.

Total RM 60 ++
Sekian.