Tuesday, 10 January 2012

TONY ROMA'S yeay!!!!!

Salam semua,
Ini adalah cerita makan sekali lagi. Kali ini kami makan di Tony Roma's di Mid Valley. Wow.. hati rasa gembira sekali sebab makan di sini mahal.. pasti sedap.. kan kan jenet kan? hehehe Tambah2 bila orang yang dapat bonus tu belanja.. hehe identiti PENBONUS dirahsiakan.. Thank You so much ye!! Moga dimurahkan lagi rejeki!  :)

Aku ni bukan selalu pun makan kat Tony Roma's ni. Tambah2 sekarang ni tengah saving skit kan.. jadi bila menu tu sampai.. aku telah membuka menu macam baca surat khabar.. selepas sehelai, sehelai aku selak. Last2... Erm.. "tak tahu la apa nak order".. hehe.. sebab tak tahu apa yang best. Tapi Air biar aku order sendiri.. sebab memandangkan aku ni tengah demam. Hanya dibenarkan minuman panas sahaja  - mak dah pesan

Hasilnya.. inilah dia.. tapi kesian kat waiter tu dok menunggu kami nak pesan yang mana satu.. 2 - 3 kali dia ulang alik.. "1: may i take ur order "
2: "u ready to order sir?"
3: "are u ready to order sir??" --yes yes.. any suggestion? haha

Tony
Sis n me
Khusyuk... semua sos dia nak tarok

Him :)

Kakak nya order Pizza

En. Chadeq order besarrrrrr!!

Mine :) luv luv ribs n cicken

Oh.. this is mine too.. rm 5.90 tu.. teh lipton je kot

Ni kakak nya

bread dengan garlic butter

Blurppp...

Tadaaa!  muka Kenyanggg!!!!!

Oh.. ini faveret kakak...
Sekian.. piu piu
:p
Total : 150 ++