Monday, 9 April 2012

Abang Maskulin aku ni kuat bergrooming lepas kahwin ni..isk isk

Salam,
Yess.... ha.. amikla aku dah update segala yang aku buat dalam masa 3 minggu nie..
Aku bagi cash n carry je untuk korang layan. ehh prasan.. hehe.. Ha.. ni nak cerita pasal husben aku ni. Ye la sejak dua menjak ni.. lepas kahwin.. memang aku dapat rasakan dia ni ada berubah la.. Sekarang ni rajin je nak ber grooming.. kalau ajak gi cuci rambut ke.. facial ke.. massage ke... ON je.. hik hik Ampun bang... bukan pe..

I just want to say that...ini adalah perubahan yang sangat baik. Iaitu perubahan yang sangat positif pada diri abang. cewah2 pepehal ayat dulu k.. Penting bagi seseorang tu untuk menjaga penampilan diri. Bukan untuk menunjuk2 ke apa kan.. Apa orang cakap.. First Impression tu penting nak kena jaga. Ia penting kerana boleh menaikkan rasa confiden pada diri sendiri. hehehe

Tak caya.. ini bukti gambar2 candid tanpa dia sedari aku amik curi2.. hik hik.. shhhh!

Cuci Rambut di Saloon

Facial sambil Senyum Kegembiraan

Muka cam mumia je..
Ini lah hasilnya.. Ta Daa....
Ok ok.. tanak citer banyak nanti kena tidur luar.. hik hik..

Skian.