Saturday, 7 April 2012

Bercuti di Kota Bharu Kelantan PRA HONEYMOON!

Salam,
Kedua kalinya aku telah menjejakkan kaki ke bumi Kelantan. Memang sejak dahulu.. aku memang tak pernah ke Kelantan.. mungkin sebab jaraknya yang jauh dan kami tiada saudara mara di sana. Tapi jangan risau.. sekarang ni pergi kemana-mana saja sudah menjadi mudah! Maka Pilihla AIR ASIA!!.. Ke Kelantan cuma mengambil masal lebih kurang sejam je :) 

Kalini aku tak keseorangan.. kali ini aku pergi bersama en.suami. Selepas kami dinikahkan selang beberapa hari kami pun terus terbang ke Kelantan. hehe :) inilah yang dinamakan PRA - HONEYMOON sebab persandingan belah lelaki belum selesai lagi.. hik hik..

Banyak jugak tempat yang kami sempat singgah.. 
Check in Crown Garden di Kota Bharu - tempat strategik di tengah bandar.. senang nak cari tempat makan
Membeli belah barang dapur di Rantau Panjang... yes! paling best!
Berjalan2 sekitar Wakaf Che Yeh pada waktu malam.. OMG! awesome!

Jom layan gambar :

Dari luar tingkap peasawat keadaan cuaca baik sekali .. ya kan!
Abang
Bibi
Both of us.. dapat KERUSI PANAS.. sebab flight delayyy :(
Haha.. seorang semangat.. seorang lagi takda perasaan langsung hik hik.. zzz
Masa untuk berjalan2!
Makan time!!
NOW IS MY FEVERET!!
On d way ke Rantau Panjang
me :)
Ha.. gambar kat bawah ni adalah troli masa pergi dan masa balik.. hehe
Luggage masa pergi..
Nah amik masa balik..
Ini pula adalah hantaran yang telah dirasmikan.. di Kelantan.. hehe
Hantaran... dah rasmikan dah.. hik hik
Tag Heuer n Guess!
Sampai saja di airport LCCT.. maka kami pun pulang ke rumah dan bersedia untuk kenduri kahwin sebelah lelaki.. nice kannn???

sekian.