Friday, 6 April 2012

NOVA DAN CHADEQ PART 2

Salam,
Yea.. malam ni aku nak update lagi gamabar kahwin kami sebelah lelaki. hehe.. walau macamapun, gambar ni memang tak habis edit lagi sebab kerja melambak2 tak termasuk kerja rumah dan kerja sekolah. haha...Tapi disebabkan blog ni adalah diary aku.. so kenalah cepat2 update kan.. nanti basi kalau dah lelama..hihi.. 

Sebelah lelaki warnanya PURPLE + WHITE. Pilihan keluarga sebalah lelaki.. dan juga hasil perbincangan kami. Tukang Make up n Tukang pasang pelamin adalah berbeza dengan yang di rumah aku. Maka hasilnya adalah berbeda! Mau lihat nda???? maksud = nak tengok dulu tak? Jom.. layan..



mak n ayah 
MoNenek Kesayangan... :D piu piu
Hamik Hamik!

My Familia..
Kawan2 yang bestttttttttttttttt!!
Familia Suami :D

Makan time .. yeayy!
Shah Alam Peace Yo!! hehehe

Sekian.. hehe.. alamk pukui satu dah.. nak tidosssss.....