Sunday, 8 April 2012

POST HONEYMOON KE SABAH :)

Salam,
wow.. hebat betul ABPH tahun ni. Sangat mengujakan betul.. yang paling tak sangka Fizz Fairuz tu boleh menang tu. Tahniah kat Fizz sebab dia pun patut menang sebab lama dah dia berlakon TV dan pelbagai watak dia bawak. Lakonannya pun selalunya menjadi tambah2 watak jahat tue kan. Menci Menci tau!

Eh eh.... terbawak2 pulak.. hik hik sebenarnya nak cerita pasal post honeymoon kami kat Sabah pulak.. hehe.. Yang ni lepas sanding sebelah lelaki. Dalam kesibukan aku bekerja, sempat jugak kami bercuti ke Sabah. Ini first time aku dan suami ke Sabah maka terasa excited meruap2 WOW WOW je sepanjang perjalanan.

Kami bersiar siar ke Pulau Manukan..
Berjalan-jalan ke Pasar Filipin @ dikenali sbg Pasar Kraftangan
Makan2 di sekitar pasar
Melawat Shopping Mall di sekitar KK
pastu shopping shopping shopping...

OMG OMG seronot seronot nanti nak datang lagi ke Sabah!

Meh layan gambar.. i like!

Buat muka sebab menunggu lama flight delay skit... huhu..

Yey dah sampai Pulau Manukan.. hik hik
Airnya meme sangat jernih.. cantik kau!

Our LoVe .. sila muntah ye.. haha

Berjalan ke Pasar Filipin nak borong mutiara.. hihi

Makan kat sini memang best. Ikan nya fresh manis n sedap!

Kemudian. makan kat kampung Nelayan sambil melihat persembahan kebudayaan .. best!
Last but nit least... Yeah! Ku Bersamamu.....
Thanks to semua yang sentiasa menyokong kami..

We love u all!
Skian