Saturday, 19 May 2012

Gambar Kahwin Chadeq & Nova

Salam.
Haritu kan family aku dah tanya dah pasal gambar kahwin ni.. aduh.. apa la nak jawab nie.. sebenanya gambar kahwin aku dengan husben memang tak buat apa2 lagi pun. Duk terperuk dalam CD tu je. Ha sebabnya adalah perasan banyak betul gambar cantik2 so tak tahu la gambar mana yang nak dipilih Top 50. Setiap kali bersemangat nak pilih gambar.. bukak la laptop. Pastu buka Office Picture Manager.. semangat ni nak pilih gambar.. pastu bila dah penat tekan butang next .. fikiran jadi celaru la sebab rasa cam tak tahu la nak pilih yang mana.. semua cam ok je.. takan nak pilih semua. Alah .. confiusla. k berhenti jap tengok gambar. Jom kita cari idea dulu nak ..Pastu bukakla youtube layan 'Siti Aminah budak Perancis' tu.. haa.. kesudahannya.. sampai sekarang la gambar tu tak diperoses. hi hi

Ok kalini aku semangat balik..sebelum gambar tu basi.. hihi..

Jom layan..





Jika terlalu serius memilih gambar.. mata akan jadi semakin kecil dan kecil... aduh.. kenapa screen laptop ni gelap.. rupanya.. mata dah tertutup.. haha.. jadi kita perlukan penyegar mata.. nah amik

p/s : kalau tak nampak.. klik dua kali kat gambar.. eh silap sekali je.



haha.. skian.