Monday, 7 May 2012

Genting Highland


Salam,
Excitednya dapat juga hajatku untuk memanjat ke Genting Highland dengan en. husben. hehe.. yela kan.. pertama kali aku dan husben dapat pergi ke Genting bersama-sama.. haha.. perasaaan : Gembira + Excited

Tapi dah cakap awal2 aku tamau main benda pusing2 roller coster tu semua nanti muntah.. hehe.. Aku nak naik keretapi yang bawak pusing2 menikmati pemandangan tu je.. haha... lalu dia pun berkata "he'h, tak mencabar langsung.. kanak2 je naik benda tu" .... haha...

Pahtu dia pun tamau la naik keretapi pusing2 tu.. dia ajak gi main Indoor.. haa!!! yang tu aku suker.. suker suker... dia kata kita main indoor pun best jugak.. kot2 menang Teddy Bear ke!.. Oh Yeah je yang aku nak cakap di sini.

Yehu... syioknya.. sojok sojok

Saya ajak dia naik keretap ini.. dia tamau...

Dia ajak saya masuk rumah hantu.. sha tamau!!

Pastu kami bedua melakukan senaman memanah.. Cool giler!

Macam Pemanah Pro.. hahaha.. pasan

Beginner memang tak dapat banyak point ye

Pahtu kami main permainan ini.. haha.. sebab saya nak nak Teddy yang besar tu!!

Berusahalahh!!! Chayokk!.. fokus betul

Susah dari memanah ni.. hehe

Ha.. dapat pun!!..dia dapat Naga terlekuar lidah ni untuk saya.. hahaha


Saya dapat Teddy Bear kicik ni.. ho yeah!!
Yey... sonoknya dapat naga terjelir lidah.. tapi sha nak Teddy Ver Besa tu..
Pastu kami makan di Marry Brown dan menikmati pemandangan yang cantik lg menarik dan sojok di Genting
Ayam Belanda berlauk Kentang.. haha. tipu.. Marry Brown la

Mrs Nova Jokovic

Mr Chadeq Jokovic

Kalau Berani kau naik la..
Genting 1st World.. aku balik ari je la

last but not least... skian

   k bai.