We love T.G.I Friday's

By Nova Leeza - Wednesday, May 16, 2012

Salam,
erm.. memang kami ni peminat T.G.I Friday's sebab memang makanannya tak pernah menghampakan kami. Kalau mengidam nak makan steak.. of course akan terfikir... duit.. alamak cukup tak nak makan T.G.I.. pastu kalau ada.. tak teragak2 nak pergi. Memang berbaloi makan. Kalau makan berdua at least 80 ++, kalau bertiga 120++.. erm..

Haritu masa lepak kat Alamanda dengan en. husben kami terserempak dengan Lisa Surihani & mak dia, Norman dan Istri, Edry serta kaum kerabtnyala.. masa tu Lisa belum kahwin lagi. Alamak.. kecik je orangnya.. aku tiba2 rasa rendah diri sebab kalau aku duk sebelah dia.. kompem aku nampakcam Giant duk sbelah Sinyu. isk..

Berbalik pada cerita makan, haa.. meh layan gambar makan.. ui ui.. bestnya..

My feveret is Earl Grey Tea.. sebab bau dan rasanya sangat fresh..
Seuncang.. RM 7.90.. OMG! R u seriouss!!
For mommy.. habis da...
Ayam.. alamak tak ingat tajuk dia apa
Ha.. ni.. ala.. apa tu.. ala.. ayam jugak.. ala.. haha.. lupa
Excuse mi encik.. i nak tangkap gambar yang belakang tu,, haha
Yum yum..

Masa untuk makan.. ok... babai
Ha.. itula dia pasal makan dia T.G.I Friday's di Alamanda. Serious ni, kalau nak makan steak yang hebat.. cari yang betul2 best.. kumpul duit siap2..

Terima kasih kepada encik seponser yang belanja kami berdua makan .. Terima kasih.

Skian.

  • Share:

You Might Also Like

1 Comments

  1. Baru lepas mkn ahad lps. Tapi kami dua org rm170++. Botak! Huhu

    ReplyDelete

Perhatian

Semua maklumat yang terkandung di blog ini adalah untuk tujuan perkongsian maklumat mengikut pandangan penulis blog Nova Leeza sahaja. Jika maklumat yang disampaikan tidak tepat, silap atau tidak sempurna, penulis tidak akan bertanggungjawab terhadapnya. Penulis juga tidak mampu untuk memenuhi setiap keperluan pandangan setiap pembaca blog ini. Penulis blog ini juga tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerugian, kecederaan, atau tuntutan ganti rugi dari kandungan atau gambaran pada maklumat di blog ini. Terma dan syarat ini adalah tertakluk kepada perubahan pada bila-bila masa tanpa notis pemberitahuan.