Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

PERHATIAN!!


CHURP2 TELAH MEMBUAT PEMBAHARUAN PADA PAGE MEREKA, UNTUK CARA MENDAFTAR DAN MENGGUNAKAN CHURP2 YANG TERBARU SILA KLIK DI  BAWAH --> CARA MENJANA DUIT DENGAN CHURP2

Salam,

Aku sebenarnya pun baru je belajar pasal ChurpChurp ni. Tapi bila semangat tu datang nak belajar apebendanya churp2 ni maka akhirnya aku berjaya juga mendapat sekupang dua dari burung biru ini. Dalam seminggu ni aku dapat dah RM 3.50 maka aku pun kecohla satu ofis aku dapat duit 3.50 tu kan.. 

Kawan aku : "Haa? 3.50..? kesiannya ko ni.. takper2 nanti aku bagi 3.50 tu" 

... itulah respon yang diterima.. :( .. hahahaha.... 

K takper2 kita buat percubaan tengok sampai sebulan ni aku bleh dapat berapa kupang kan. Caranya mudah je.. benda ni pun aku dah aja kat opis mate aku yang berminat dengan pendapatan aku yang 3.50 kupang tu.. hehe..

1. Caranya memula ko kena daftar kat sini : klik gambar ni tau! 

churp churp registration

2. Kalau ada akaun "FACEBOOK" atau "TWITTER" , boleh register terus guna akaun yang dah sedia ada tu kan. Masukkan je emel dan password facebook atau twitter.

3. Bila dah masuk, paparan berikut mintak korang isi detail. Tapi kalau takda, boleh pergi kat sebelah KANAN - ATAS - NAMA KORANG - MANAGE ACCOUNT - GENERAL.

Contoh borang nak isi tu camni:4. Pastu save atau update button tu k.

5. Then dah siap pergi pada SEBELEH KIRI ada menu REWARDS

6. Klik pada mana-mana iklan yang diletakkan pada akaun korang. contohnya camni :


7. klik mana2 satu iklan yang ada perkataan SHARE NOW.

8. Pastu korang isi ruangan "KONGSIKAN MESEJ INI (atau peribadikan mesej sendiri). Boleh isi ayat sendiri. Pastu Simpan.


9. satu link akan muncul di "SHARE YOUR PERSONAL CAMPAIGN LINK ON ANY SOCIAL PLATFORMS OF YOUR CHOICE". Ha maksudnya, boleh share copy n paste link kat Twitter, Blog, Facebook, Yahoo Messenger atau Email dah jika kawan anda klik atau tengok iklan tu, maka dalam akaun ada akan masuk sekupang dua. Lagi ramai kawan-kawan klik lagi masyuk. 

10. Selain itu, boleh jugak auto share, tu kena set kat bawah page tu. Ada function autoshare. Lagik senang.

Harap paham la.. aku pun baru je nak belajho menda ni kan. Kalau ada pertanyaan leh komen kat bawah atau emel i. Kaya nanti jangan lupa belanja i k.. hihi..

Skian.

PERHATIAN!!

CHURP2 TELAH MEMBUAT PEMBAHARUAN PADA PAGE MEREKA, UNTUK CARA MENDAFTAR DAN MENGGUNAKAN CHURP2 YANG TERBARU SILA KLIK DI  BAWAH --> CARA MENJANA DUIT DENGAN CHURP2