Thursday, 21 June 2012

LADIES NIGHT

Salam, 
Sambil menonton OnAir kat Astro Ria, sambil taip post baru untuk blog. Siap ada kontroversi lagi kat dalam On Air tu, dasyat tul siap gaduh-gaduh lagi... Sesi luahan perasaan bebudak lelaki perantis tu yang botak tu siapa nama dia ha HAFIZ, siap meleleh-leleh air mata lagi. haha.. kelaka pun ada. 

Ha dah pulak dua-dua nangis.. siap marah2 mengamuk ni. Aduh.. PERGH GILA! panas ni. Best jugak kalau ada yang wresting dalam On Air, mesti masuk headline Metro. haha.. 


----------------------

Berbolak balik kepada cerita pasal LADIES NIGHT, lokasi di Pusat Karaoke Alamanda. Tempat feveret kitorang melepaskan perasaan dan berhibur. Malam tu, habis aku angkut semua anak orang, mak orang, kakak orang semuala.

Dulu, kami pernah ke sini bawak 2 budak kecik ni, tapi si Amanda tu punyala takut sebab bising dan gelap, sejam tu dia peluk mak dia je. Ni dah besat skit ni, dia pulak yang excited terlebih. Memang dia conquer habis microphone tu. haha.. Diantara lagu yang dimainkan  adalah ABC, 123, London Bridge is Falling Down, haha.. dan lagu kanak-kanak yang lain..

k Jom layan gambar.

Suka giler gambar ni.. bebudak dua orang tu semangat nak posing
Aku dah terbalikkan gambar ni. aduh.. napa tak bleh ni, makan kat Black Canyon dulu
Teh.. feveret RM 5.50 tu
ha.. nyanyi Manda nyanyi
Posing ini bertajuk "K balik dulu ye.."
Tiru muka kemek cam Taukey... alamak tak jadi
Sebelum kita bungkus ni ada video Tajuknya "Adik golek gelek dangdut" haha.. layanzz


Skian.