Saturday, 4 August 2012

BERBUKA DI GRAND CANYON, ALAMANDA

Salam,
Memang aku tak masak kat umah sejak mengandung ni, aku memang tak tahan bau goreng-goreng, belacan, ayam goreng rempah tambah2 yang kat Pasar Ramadhan tu kan.. aduh... kuatnya bau dia, menggigil lutut kalau tercium. hihi.. Selain itu, pagi-pagi je rasa sakit kepala, nak muntah. harap-harap cepat-cepatla sembuh dari Alahan ni. Alaaahaaaiiiii.... hihi

Eh terbecerita pasal diri sendiri lak, ha, minggu lepas gi IFTAR dengan kakak n husben yang tengah cuti, firkir punya fikir nak makan apala.. sebab bukannya semua kedai aku boleh masuk, ada yang bau masakan kuat sangat pun tak boleh. isk isk. Lalu terpancut keluar idea makan di Grand Canyon. Cewah.. baru dapat gaji kan, bleh la layan makan syiokk sikit. 

Restoran ni memang menjadi 1 of my Favourite sekarang sebab masakannya memang sedap je di mulutku. hihi Lagipun keadaaannya tak sesak sangat dan pelayannya banyak. Takla terpanggil-panggil sepolah dua belas lima ploh kali kali pun tak datang-datang jugak. Meh usha menu. Kalau terbekenan ke nak gi makan sana.. bolehla..

Orange Juice n ntah apa tah... lupa la.. sori

Yum yum

Ayam masak.. alamak

Kakak makan erm...ala apa tu ala..

Ha ni saya tahu.. ni Tomyam Campur

Ni pun saya tahu Kerabu Mangga

dengan kakak

dengan Husben

Ala.. Tomei Tomei!!

Restoran ni dekat Area Food Court Alamanda.

Total 3 orang : RM75.00

Skian.