BERBUKA PUASA BERSAMA KAWAN-KAWAN DI PHA-PHA GARDEN, TAMAN MELAWATI

Salam,
Huh.. Perjalanan dari Putrajaya ke Melawati memakan dan membaham masa hampir 2 jam. Kesesakan lalulintas yang teramat sangat teruk sampai tak terkira berapa bijik kereta yang aku dah jumpa.. mula dengan 1, 2, 3, 4, 5... 99.... eh berapa tadi?... ok mula dengan 1 balik... sampaila aku ternampak bintang2 berterbangan di syiling kereta.. dan akhirnya hilang entah ke mana. haha...

Jam 6.50 petang,
Husben: BB, bangun.. dah sampaila..
Aku: Haaa?? (mamai la)
Husben: Bangun.. dah sampai dah...
Aku: Ala.. tanak bangunla.. 5 minit la..

Ha.. kau ingat tido kat rumah ke nak 5 minit, 5 minit ni? Hadoiiyaiii.. penatnya badan aku ni, tapi bila dah kurang mamai, teringat yang kita ni nak pergi makan makanan sedap-sedap dengan kawan-kawan.. Yeay! Jomla.. jomla bang kita gi berbuka! hihi.. sambil aku tersengeh kerang dan husben menggelengkan kepala.


TOMYAM KUNG

KANGKUNG GORENG BELACAN

SOTONG GORENG RANGUP.. rasa mcm snek dah

Murtabak Mino n Nuren beli kat Pasar Ramadhan

Kurma jangan dilupakan

Aida, Baby n Fiq

Jemil, Liza John n Husben

Nuren n Me :)

Mino dengan lauk Kuda nya

Last but not least.. sekali lagi.. organiser!! terima kasih!!
hehe.. gambar penuh keluarga John n Shu takda dalam kamera ni, actually diorang pun ada kat meja hujung sekali dengan baby baru lahirnya..

Moral of the story : Jangan tidur dalam kereta nanti mamai nak berbuka puasa. hihi

Skian.

Comments

Popular posts from this blog

CARA MASAK MEE KUAH PALING SEDAP BUAT BERBUKA DI BULAN PUASA

SAFI BALQIS OxyWhite | Kulit Cerah dan Berseri