Friday, 25 January 2013

HAPPY BIRTHDAY TO ME N PIKA

Salam,
Quick Update,
Last week besday aku. Jadi untuk mengelakkan yang tersayang terlupa besday kita, masuk 1 Januari je siap2 ingatkan "Abang, lagi 14 hari taw!!" hahaha...  bak kata Ustazah Bahiyah, orang laki ni memang susah nak ingat tarikh2 besday ke anniversary ke bagai. Jadi siap2 ingatkan, at least 3 hari. Ha... tu la petua mengelak laki bini gaduh kan kan.. hihi kalau nak request besday present pun boleh siap2 cakap.. Biarla mak muka tak malu kan, janji tak sentap hari jadi nanti. haha
Tapi kali ini punya besday aku tak mintak apa2 pun, Kek n Makan2 skit pun ok sebab kena jimat2 baby nak keluar dah, lagi pun duit nak besalin pun kena kumpul sendiri, company husben tak tanggung. Ha... tula kalaula Insurance bleh cover untuk besalin kan kan... bak kata agent Insurance "Bungkusla camni kak kalau besalin dia cover" haha
Jadi masa celebrate besday tu, kitorang Joinkan sekali besday si Pika. Ha.. nyum2, kek ni aku pilih sendiri kat Secret Recipe Tanjong Malim. Konon2 dah bosan dengan Tiramisu, Black Forest mahupun Indulgence (betulka ejaan?). Ingat nak amik perasa Mango, tapi takda, yang ada perasa Peach. Nampak cam sedap je, amikla sekilo, dalam RM 80 kot.
Nampak sedap je kan.. tapi, topping dia menghampakan, gula gula dan gula.... eww eww
Mak Teh n Pika

See the BONCIT??

Acara Feveret Pika "Tiup Lilin"

Trima kasih En Suami :) piu piu piu

Love u Nenek
Ok.. itu sahaja, nanti update lagi.

Skian.