Friday, 1 February 2013

Whisk Cafe One Utama

Salam,
Aku nak update cerita makan pulak malam ni sebab dah lama tak cerita pasal makan. Sebabnya, selera makan aku pun dah kembali normal kan kan.. kerjanya makan makan dan makan... huhu bestnya Allah bagi nikmat makan. Syukur.. Jadi aku nak kongsi perihal makan lak iaitu di "Whisk Cafe One Utama". Masa ni aku gi KL sebab nak checkup baby dalam perot, so alang2 singgah jap jumpe bespreng lepak2. Oh My GOd!!! gila rindu kat KL. hihi
 
Aku jarang2 singgah lepak2 kat OU Damansara ni, tak biasa. So my bespreng NUREN n HUBBY dia, MINO yang bawa kami jejalan kat sini. Dia kata RED  VELVET CAKE dia Masyuiookk... OMG kena cuba la. Ha yang kat bawah ni la kek dia, Thanks beb sebab belanja minum lepak n makan kek. Thanks 4 the besday treat. hihi happiinya....
 
RED VELVET CAKE.. sodapppp!!

Ni husben aku minum Cofee Cappucino, cantik kan?

Then  i try Cool Brew Coffee.. Sedap ni! Nak lagi! dah siap dalam botol

Gambar 4 sekawan. Yeay!!!

Ice Chocolate

Mino n Chadeq

Mak Buyong n Nuren
 
Kitorang kalau lepak leh berjam2 lamanya, mana taknya, kawan ku kawan Nuren kawan husben aku jugak punya kawan baik .. haa... so bila lepak memang lama la.. jangan harap nak sembang kejap2.. haha
 
Okla tu je nak share pasal makan. Kalau rasa2 cam meleleh air liur dengan Brew Coffee i tu, lehla gi OU Damansara. Memang Kawwwww punya!!
 
Harga semuanya lebih kurang dalam RM 50.
 
Skian.