Sunday, 17 March 2013

GENG NASI KERABU!!

Salam,
Ha.. meh sini nak update pasal cerita geng nasi kerabu. YA Ampun!! Lama giler tak jumpa GENG NASI KERABU ni. Ada dekat 2 tahon kot dah!.. isk isk.. ni kira pirst reunion la lepas kitorang semua cabut dari UPSI. 

Teringatla kenangan dulu masa dekat bilik RA, paling best la dapat kawan2 macam ni. Walaupun kadang2 stress dengan kerja, kitorang tetap akan menggembirakan hati masing2. Memang asik KETAWA.. MAKAN.. KETAWA.. MAKAN...MAKAN .. KETAWA.. kerja tak siap2.. haha

Kak Nor n husben, Bro n Wife, Terima kasih sebab sudi datang n melawat!! Korang memang best! Nanti kak Nor set reunion besar-besaran k! Kak Nor jadi chip.. (sebab Kak Linda dah dok jauh) walaupun dulu kak Linda la chip nya. Ajak semua2 GENG NASI KERABU.. mesti best punya.

Ha.. teringat zaman dulu... (sambil mata pandang syiling..) pastu keluar bunyi macam dalam drama tue... ting ting ting ting...

Kenangan Sambut Hari Jadi!
Gambar ni aku edit dah lama.. masa kat blog lama.. masa ni BRO masih TERUNA n KUROS! haha
Hamik nah ULTRAMAN lagi Kak Nor.. hi hi
Ni masa dok sakan bergambar dengan Leman.. mana tah mamat ni sekarang.. Nani yang jadik photographernya..
Ha... ni yang sempat dirakam.. yang live punya.. pecah kepala la.. tapi kalau Pengarah datang semua dok buat Bizi je.. haha.. 

NI SEKARANG!!.. Petang tadi..  
Bro n Istri, n Baby Eiman.. semangat dah bro
My Kakak!! semangat dah aku punya badan
Kak NOSE je yang maintain! hik hik 
Waa... rindula  GENG NASI KERABU!
Blog Bro aka RETIS dah sekarang ni : http://www.broframestone.com
Skian.