Friday, 22 March 2013

OLD TOWN WHITE COFFEE KALI 2

Salam,
nak kongsi lagi cerita pasal minum petang kat Old Town White Coffee di Tg. Malim, hehe mana lagi nak pergi dlm keadaan berpantang ni? itu ini masih tak bleh.. so pilihan yang ada hanyalah .. roti stim dan white coffee hot jerr..

Mesti laki aku bosan sebab asik asik old town, asik asik old town.. jenuh nk membayor.. kalau mamak paling kuat pun 12 hinggit jer kot. Kalau sini.. maklumla kurang-kurang 2 ke 3 puloh. makan pun roti jugak kan. erm.. 

Ala bang.. lg brapa hari je nk abis pantang ni.. hihi "Abang , Jom pergi Old Town nak petang ni? hik"

Ha.. Ada berseri tak skit muka aku? Dah mengurot dgn bidan ni.. 3 hari berturut

White kopi lerr apa lg pilihan yg ada kan?

Lakiku

Anak tarok dalam Car Seat jer sonang

Ni mak punya roti bakar Peanut Butter

Mee Kari

Lena.. kena ekon terus tido je..

Ha.. ni la roti STIM tue.. hihi

Aku dan Mommy

Ha... Okla skian :-)