Wednesday, 13 March 2013

Online Shopping Fashion Valet

Salam,

Jam menunjukkan pukul 1.29 pagi, mata belum mengantuk lagi ni sambil ditemani husben yang tak mengantuk lagi sebab ia minum Nescafe. Kalau tak awal lagi dia dah tido, shift dia jaga anak pagi, shift aku yang malam. Sambil lepak-lepak jaga anak tadi kitorang semhpat sesembang apa nak prepare untuk kenduri Aqiqah Baby Eiman hujung bulan March ni. Macam2 idea keluar nak buat goodies bag la, nak buat Photo Stand Baby Eiman la, ntahla macam2 la. Tapi nya, bila masa la pulak nak siapkan semua tu. Macamla budak kecik pipi labuh ni tak payah  nak jaga kan.. hik hik.. so cancel, buat simple2 sudeyy..

Ha.. tapi tang pakaian mesti la wajib tue.. Aku yang tak sempat nak bershopping mengambil jalan mudah! Yes! Online Shopping lerr! First time ni aku beli online, puas jugak menapakkan mata depan Tab menengok baju2 yang cecantik. Lepas dapat kelulusan bos.. hi hi .. tempahan pun dibuat.

Yeay parcel dah sampai.. dapatla melaram masa kenduri Eiman nanti