Monday, 8 April 2013

Apabila Wanita Berbicara

Salam,
Holla, haaa kemainkan lately banyak betul i update blog. Syukurrr ke hadrat Illahi di atas kurniaan kesihatan yang diberikan. Semoga aku tetap terus kuat berjuang demi anak n suami tercinta. Hamboi hamboi hamboi!
Masa kenduri akikah haritu banyak betul snap gambar dan semuanya cecantik belaka jer sampai tak tahu nak upload yang mana satu. Maafla gambar kenduri tu kena amik masa skit nk pilih untuk upload. Tapikan dalam banyak banyak tu terselit gambar ini yang aku rasa - "apelah yang excited sangat tu cik kiah ooiii??"
Berkongsi tips semasa kehamilan ke bergosipp? Ceh.. Ceh.. Kemain rancak nyer yer!
With bff Nuren
Baju ni la yang dibeli pestime online dr fashion valet.com tu. Nice kan? Kan kan


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...