Thursday, 11 April 2013

Bella Ammara - Telekung

Salam,
Sampai je rumah tengok tengok tempahan telekung Bella Ammara dah sampai!
Hoorey! Tak sabar rasanya nak pakai, kain telekung yang ada sekarang pun dah masam masin pahit nak kena cuci dah tu. Tengah malam ni sempat lagi melaram suh husben tangkap gambar. Hihi Thanks Bella Ammara!
Bleh check kat facebook BellaAmmara kalau nak order.
Price Rm 144.00
Akunya Cotton Collection 02 - Cotton Pale Lilac
Material High Quality German EBSB Line Cotton
Sedap pakai memang lembut dan tak panas. Mak aku tengok terus terbekenan suh aku tempah satu tuk dia.. Hihi...