Monday, 8 April 2013

Projek Hensemkan Anak Sendiri

Salam,
Oh semangat pulak aku malam ni nk update belog. Masa mengandung haritu kan, aku dan huben memang sangat ecxited menanti kelahiran baby eiman. Dalam bulan ke 6, kitorang berkira kira dapat anak laki ke pompuan?...

Aku - Abg, bestnya kalau dapat anak perempuan kan, baju baby gal semua cantik cantik, geram sgt. Nanti kalau perempuan i nk dress up kan dia mcm princess.. Hihi
Husben - haaa, tu kalau anak perempuan! Kalau anak lelaki biar abg yang dress up kan dia hensem hensem, bb tengok je!
Aku - (eii belagak, STYLISTA sgt la tu.. Opps!) dlm hati

So, bila eiman dah keluar daddy dia la yang pilih pilih baju tuk eiman.. Ermm... Go daddy go..