Saturday, 6 April 2013

Makan di Easy Cafe Tg. Malim

Salam,

Yes.. feveret place aku n husben adalah di Easy Cafe. Makanannya sesedap.. memang menggemukkan. 

Kalau orang Tanjong Malim tak pernah pergi Easy Cafe memang tak sah jadi org TM rasanya. Ohh silap cakap ker? eh eh jangan marah ye.. hik 

Restoren ni memang feveret aku n husben, mak aku, dan Nuren n Mino (my bestfriend) selalu jumpa lepak2 kat sini. :) eh dah cakap tadi yer? ok ter repeat 2 kali.

Malas nak cakap jom layan gambar makan. 

Easy Cafe Club Sandwich
Mocha Coffee Hot
Cappucino Ice
Easy Cafe Contact Number
Grill Fish
Mushroom Soup n Bun
Hamboi hamboi kemain dengan phone barunya
Our Feveret Special Chocolate Ice Blended
Mocha Coffee again - 2nd time
Special Nasi Lemak
Grill Fish Again - 2nd time
Penulis Blog n Momma Miaaaa!

Cerita skit. pasal baju merah ni ada zip tengah2 senang je kalau nak kasi susu kat eiman.. zip .. heaven for u Baby Eiman, bak kata lakiku.. hik
Jenama Scarlet beli kat JUSCO

k la Skian. <3