Saturday, 6 April 2013

Persediaan Majlis Cukur Jambul & Akikah

(Update dari draft)
Salam
holla.. ha.. jam menunjukkan  tepat jam 2. bukan 2 petang, tapi 2 pagi. hahaha! Mata belum mengantuk lg ni. Eiman n papa Eiman telah enak dibuai mimpi lena. Aku pulak menunggu si Eiman bangun jap lg utk menyusu. If husben aku tido, aku kena stay up.. Kalau aku tido, husben aku lak kena mangun. Ha.. sebolehnya memang tak nk tinggalkan baby Eiman sesorang tak berteman, rasa kecik sangat lg nk tinggalkan.

Ha, dalam kesibukan ni, aku dan husben telah berjaya mencuri masa untuk mencari barang2 untuk dimasukkan ke dalam goodies bag. Walaupun pada awalnya kitorang tak rasa sempat pun nk siapkan. hehe ini semua atas pertolongan kakak n housematenya, kak ngah! TQ sooooo much!! ur d best sis! emuahhhhh! hik

So, banyak jugak benda dah Check!
1. Goodies bag
2. Caterer
3. Marhaban
4. Buaian
5. Baju Baby Eiman 
6. Baju Mak Pak Baby Eiman (ha.. ni lama dah siap)
7. Jemputan Kawan2 dan Jiran Tetangga
8. Bunga Telur

Isk.. boleh tahan jugak rupanya kerja-kerja kenduri akikah ni. Nasib baiklah ada sanak saudara yang datang awal membantu kerja-kerja memasukkan cokelat dan kacang ke dalam goodies bag. Huh.. sambil kendong anak sambil tangan sebelah masukkan barang dalam beg sambil tu mulut terkumat kamit ke bersembang. Ha 3 in 1 terus.

Jom tengok apa dalam goodies bag sepesial taw!

Cekelat Asam, Cekelat 20sen, Cekelat zaman dulu2.. cute takkk?
Aku dan Husben memerah keringat membungkus gegula
Ha.. sapa ingat ni.. sedap ni sedap
Kacang

Pastu Bunga Telur pulak diseponser oleh Kakak.. Yeah Yeah.. very the cute one!

Bebear cute miut
Bunga Tolor
Danish (nephew) yang sangat rajin membungkus
Yeay Siap Goodies Bag!!

Ha... tak sabarnya!! teruja sangat nak sambut kenduri anak ni.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...