Saturday, 25 May 2013

Acer & Intel “PLAYsure Redefined” Party

Salam,
Khamis lepas aku telah mendapat jemputan dari Nuffnang ke Acer & Intel “PLAYsure Redefined” Party di Poppy Garden,KL jam 6.30 petang. Oh my God, awalnyer! balik kerja pun pukul 5 petang dari Putrajaya ken, nak ke KL tahula kan traffic jam menggila. Haa.... dalam kereta la aku tunggang langgang makeup muka aku ni sambil lakiku sibuk mencilok cilok di jalan raya. hihi.. (nasib la ada husben  yang hebat jalan KL!!) kih kih

Sampai je jam 7 petang.. eh 7 malam.. eh.. eh petang ke malam #pepejela, registration counter masih dibuka walaupun mereka dah siap siap pesan kena punctual k!. Masuk jer kat dalam tu tengok dah ada orang serve air .. coke atau ice water + sandwich yang ciput ciput tu.. sedap, banyak plak aku makan hik hik. 

ACER Exec dan INTEL Exec telah meng"explain" 2 produk iaitu ACER ASIRE P3 ULTRABOOK dan Notebook ACER ASPIRE R7, Pergh! i cakap kat u,Cunnn giler! nanti aku cerita apa yang best pasal dua-dua produk ni. Bunyi muzik dah gong grang gong grang kan...pastu datang DJ yang owesom dan femos di muka bumi iaitu DJ VERA C yang menambahkan kerancakan gong grang gong grang menggunakan ACER ASIRE P3 ULTRABOOK. Pergh sekali dua kali.

Macam macam game ada malam tu, ramai jugak blogger yang fefemes datang which is aku ni cam tak berapa nak cam n kenal kan, so enjoys je ngn husben makan kat belakang sampai bleh ngam ngn budak jaga bar tu ngeee (makan best!).. Pastu hadiah yang diberi adalah voucher RM400, cabutan bertuah HandPhone ACER ada 3 bijik... Tiket Konsert K-Pop ada.. cuma i jer yang tak berapa nak luck sikit.. hihi tak per next time cuba lagi! .... makan best .. ya sekali lagi makan best! ha ha 

OK, next ni gambar aku dengan husben layan Photobooth yang owsem giler! haha dengan tajuk #gwiyomisukahatiku lalala


What I wore (nak jugekk) campur dengan gambar SYOK sendiri maaf sila jangan muntah

Mula dah syok S 
HAI nama saya Nova, saya seorang ibu yang so in k! ngeee



ACER + INTEL + NOVA LEEZA ... woot woot


Pastu Makan memang super sedap bagi 2 budak gemok ini..

Coke n Ice Lemon Tea ...


 Inila DJ VERA C! Owsome PLAY Guys!


Kat bawah ni aku rakam DJ Vera C menunjukkan skill menggunakan ACER ASPIRE P3 ULTRABOOK



REVIEW PRODUK HEBAT!

ACER ASPIRE P3 ULTRABOOK
Excuse me!!! Hanya 800 gram k! 
core i5! pastu 178-degree-viewing mode, 
boleh flip dan tukar ke bentuk tablet mode dengan hanya satu gerakan tau
HD touchscreen tue
Yang ni la Ultrabook yang boleh jadikan semua orang menjadi DJ yang owsome macam DJ VERA C!
 Nak tahu lebih lanjut Jom tengok produk kat link bawah ni


ACER ASPIRE R7



Produk ni pulak bagi penggemar Notebook yer. 
Nak tahu, ia adalah 4 dalam 1.. kenapa?? haaa...
sebab Notebook ni boleh jadi Notebook, Ezel Mode, Pad dan Display... bayangkanla tak payah susah susah nak cari bilik discussion, mana mana pun boleh asalkan ada R7! Pagi sampai malam!
Boleh layan Movie sambil makan Pop Corn dan goyang goyang kaki sebab sound pun best giler!
Full HD display 4 speakers plus Dolby® Home Theater® v4 pump out Pergh! 

Bawah ni link dia.. jom visit
http://www.acer.com/aspirer7/en_US/

Last... korang tengok tau video ni... paling bestla i cakap u!!

Nak ucapkan Thank You Acer! Thank You Intel sebab dengan gadget macam ni, hidupku lebih mudah!

Thanks Nuffnang kerana bagi peluang melihat sendiri kehebatan ACER ULTRABOOK secara exclusive!!



ai dapat ni! yeay suke suke


Sekian... LOVE LOVE to NUFFNANG