Friday, 3 May 2013

Coffee Bean & Tea Leaf

Salam,
Oh tak sedapnya rasa badan ni baru nak baik demam batuk ni. ohh ujian Mu. Doakan aku cecepat sihat yer.

Ok back to da story, ni minggu lepas masa ni odw (on da way) balik ke kampungku dari rumah mak mertua kan. So nyinggahla shopping dulu kat h&m. Masa tu tengah hari kan, perut pun dah lapor sangat sampai husben aku pun dah complain complain suh aku cecepat shopping. Alamak... Ni yang susah ni, mana ada istilah cepat cepat masa shopping. Tak bleh jadi ni. Kacau ni!

Naik ke tingkat 2 h&m lot 10, ternampakla ada coffee bean ni. Usha jap menu dia.. Haaa cun cun. Pastu baru gamit gamit tangan panggil husbenku suh datang sini. Hihi Selama ni lepasks coffee bean sebab minum kopi je kan, rupanya ada makanan jugak la. Haa.. Hantam sajala.. Biar mak yang belanja. Tambah tambah baby eiman pun ikut sekali. Harga not bad jugak. Pejam mata jerla shopping punya pasal. Hihi.. Coffee bean ni betul betul sebelah h&m tu.

Erm... Rupanya boleh tahan jugak masakannya, aku amik chicken patty burger, lakiku amik spaghetty (eh cemana eja sepageti ni) hantam sajala. Minum plak aku amik Hot Vanilla gituw... Husbenku amik Cappuchino Ais. Erm.. Total dalam RM 58.

Pas kenyang... Yeay... Copping... Ok tu je nak citer.. Kat h&m tu aku rembat jeans hitam dengan spek itam. Jangan tanya kenapa beli jeans baru.. Pepaham jelasss dah jadi mak mak ni kan.. Al figurer tu ada lari laaa.. Hihi

Chiowww