Sunday, 5 May 2013

Double Sensation Pizza (NEW!!)

Salam,
Baik jer demam kan mak jemah ni haaa mula dah mula dah..... Pangai kuat makan tu datang balik. Petang tu hujan renyai renyai, perot pun rasa gong greng gong greng... Ermmmm... Nak makan apa yer? Tiba tiba **blingg idea! Pizza panas pun sedap jugak ni. Haha bukan ke ada pizza yang baru tu ker?

Maka bertolak lah kami ke Pizza Hut Tg. Mlm kenn. Bagus jugak la kampung aku ni not bad ada pizza hut n kfc. Takla rasa cam terpinggir dan bosan sangat. Pastu, kami pun order Double Sensation Pizza yang baru tu sebab nampak sedap jer. Amik set for 2 Rm 29. Husben aku amik beef meatball Rm 11. Dapat air Revive 2 cawan, mushroom soup 2, dgn bread.

Isk ni minum petang ke makan malam ni? Hihi ada jugak terpikir kan laki bini ni... Berat badan kitorang ni asik bertambah jer takda susut susut pun. Macam perlumbaan siapa paling berat. Ahhh...pedulikla kan. Mak pak budak kan mestila badan cenggini kan. Hihi kalau perot lapa kang takda zat lak... bila takda zat nanti takda tenaga nak jaga baby eiman lak... Hihi asal sedap mata memandang lagi sudeyyy. (nak sedapkan hati je)

Baby eiman cam besa.. Ikut je la.