Sunday, 26 May 2013

Harimau Muda Eiman

Salam,
...yehuu nk menyibuk kat sini dengan update gambar anak ai yang the very the latest one lah i tell u. hik. entry ni khas buat tatapan pembaca blog ni yg merindui baby eiman. cewah.. ade ker?

Tema kali ini adalah "Harimau Muda" ..
Go baby go! Ni yang terasa nak nyanyi " elelelele aha a aha elelelelele oh oh o.. selamanya harimau malaya" sambil goyang2kan bontot baby eiman yang berekor tu! hahaha.. kesian anak aku jadi fashion victim. besa nanti ko jgn marah mommy ye... hik


gaya menendang bola ala ala kunalan

ni la bontot yang berekor rimau tu.. hihi elelelele aha aha...
ok ni last... ngaummmmmmmm!
ngee..ok... sekianlah.