Monday, 6 May 2013

Selamat Hari Lahir Yong 1 Mei

Salam,
Dalam kemeriahan menyambut hari buruh, kami juga gembira menyambut hari kelahiran yong pada 1 Mei. Senangkan nak ingat besday kalau tarikhnya jatuh pada hari cuti umum camni kan. Pastu kami pun tempahla kek kat makcik Linda belakang rumah mak aku ni. Tempah kek Red Velvet, haritu dah test dah, sedap keknya. Nyum nyum la. Mak yang seponser kek tu. Buat kekecik je, asalkan ada kek ada lilin ada nyanyian Selamat Hari Lahir. Yang paling excited nya off course la si Pika, memang dia ingat besday dia je manjang kalau celebrate besday ni. Keluarga aku memang wajib sambut besday, sejak kami kecil lagi arwah abah mesti belikan kek kalau harijadi. Ni yang tetiba lak terasa rindu kat arwah abah ni. Alaaa.... I miss u dad!! Sob sob  Kalau abah ada lagi mesti dia happy :-)
Dahla.... Jomla layan gamba.