Saturday, 4 May 2013

Teringin nak makan meatball kat IKEA

Salam,
Lepas habis berpantang ni makin menjadi jadi selera makanku. Ini nak itu nak.. Husben aku ni nasibla sporting takder ler nak complain "awak ni asik makan makan makan jer!!" KAN KAN... Kalau tak sentap mak jemah nanti... Hihi

Kali ni pas mengidam shopping sana sini, beli itu beli ini, ngidam pulak nak makan meatball. Haa... Banyak beno mengidamnya aku ni pulak. Sampai lakiku suspicious pulak "aikk awak ni, eiman nak dapat adik ker?" hahaha... Hamboi... Hamboi...

Memang aku suka meatball kat IKEA ni rasanya sedap ditambah pula dengan jem masam manis yang warna merah tu kan. Eiii sedapnya... 10 biji utk aku jer sorang. Woo hoo! Nyum nyum. Lepas makan rasa nak buat gyiyomi jer. Ahaha

Erm... Baby eiman pun diangkut juga sekali sebab pas makan mak dia nak shopping baju kat brands outlet. Copping lagiii. Haa ok ok nak cerita, best jugak ikea ni sebab dia memang sediakan baby's room yang super duper cute. Barang barang kat dalam bilik ni comel comel jer. Geram pulak. Tapi kitorang tak bercadang nak sediakan bilik eiman sebab tanak eiman tido jauh jauh...biar selalu dengan mommy daddy... :-)

K la layan jer