Thursday, 6 June 2013

GOOGLE TRANSLATION ENABLE

Salam,


Jap ni aku dah letak satu function baru kat blog, kekonon ken macam canggih sangatla boleh tukar macam-macam versi bahasa.. MULTI LANGUAGE la kekonon sangatkan. bila aku set ke English.. haa.. bantai gelak tekekeh kekeh aku sesorang .. 

ASAL - BM

Salam,
Khamis lepas aku telah mendapat jemputan dari Nuffnang ke Acer & Intel “PLAYsure Redefined” Party di Poppy Garden,KL jam 6.30 petang. Oh my God, awalnyer! balik kerja pun pukul 5 petang dari Putrajaya ken, nak ke KL tahula kan traffic jam menggila. Haa.... dalam kereta la aku tunggang langgang makeup muka aku ni sambil lakiku sibuk mencilok cilok di jalan raya. hihi.. (nasib la ada husben  yang hebat jalan KL!!) kih kih

setelah di tukar ke bahasa Inggeris.. ni ha.. amik

Regards,
Last Thursday I got an invitation from Nuffnang to  Acer & Intel "PLAYsure Redefined" Party  at Poppy Garden, KL at 6.30pm. Oh my God, awalnyer! been working back from Putrajaya 5pm ken, going to KL right tahula hour traffic madness. Ha .... in the car, that I face headlong makeup while I'm a busy lakiku mencilok cilok on the road. hihi .. (Fate la great no way husben KL!) KIH KIH 


"(Fate la great no way husben KL!) KIH KIH "

ape ko merepek ha labu??

BM Skian.. 
BI End.