Sunday, 23 June 2013

JUALAN TUDUNG HALFMOON TRIBAL

Salam
haa.... mari mari dekat dekat... ni nak bagitahu... i ada 10 helai tudung halfmoon untuk dijual. yerla memandangkan raya hampir menjelng tiba, jadi bolehla pelan pelan kayuh beli baju raya ke tudung raya ke kan..

Tapi mula mula aku nak share video ni dulu.. tutorial nak pakai Tudung Halfmoon ni. haaa..
 ala video buat hal pulak tak bleh nk upload, takperla tutor tengaharila..

Tudung ni memang limited edition bak kata tokei kedai baru keluar minggu ni kak, stok tak banyak. ai dah pusing banyak kedai, tertanya tudung yang ai pilih ni paling selesa, ringkas, tak terlalu besar dan tak kecil, chiffon yang tak terlalu jarang, paling best tak payah gosok pun. haaa.... best kan..plus ada manik sepanjang tepi tudung. Jahitan kemas yer.

Ni pertama namanya Tribal Nova Kelaut RM 25 sold (harga sama macam Jalan Tar)


Kedua Tribal Nova Pelangi RM 25 sold


Ketiga Tribal Nova Pink RM 25 sold



Keempat Nova Peach RM 25 sold


Kelima Nova Black FusionRM 25 sold



Keenam Nova Blue Ice RM 25 SOLD



Ketujuh Nova Yellow Mellow RM 25 sold



 Kelapan Nova Green Smoothies RM 25 SOLD


Kesembilan Nova Green Petronas sold


 Kesepuluh Nova Soft Pinky RM 25 sold


haa...semua tu je dalam simpanan aku. Warna hitam cantik, husben aku pun berkenan...

So kalau berminat mana mana di atas leh isi borang kat bawah ni k. Siapa emel dulu i book untuk dia. Payment dalam masa 1 hari. pos tambah RM 5 shj.

https://docs.google.com/forms/d/1KjtHiwVof9a_39r42Zrhjkx5BRNL22CgAIKL7Kuxx1o/viewform

Tq semua... love love