Wednesday, 19 June 2013

MADAM KWAN'S ALAMANDA PUTRAJAYA


Salam, 
Harini ajak suami makan best sikit walaupun poket tak masyuk dah hujung bulan kan. Tapi nafsu makan punya pasal semua itu boleh di adjust. Haha..

Memang dah lama jugak usha MADAM KWAN'S dekat Alamanda, dok ulang alik kat GSC ternampak Restaurant tu. Erm... jom tengok makanan..



Ni namanya Nasi BOJARI RM 23++
rasa macam nasik kenduri. husben aku cakap kalau aku kemaruk nak makan nasi kenduri bleh bawak makan sini.. haha



Yang aku makan ni Char Kue Teoww RM 17++
Sedap! Babe (nuren) ko kena rasa ni , sedap!


AIR BLACK JELLY (CINCAU) & AIR BLACK AND WHITE (CINCAU SOYA) RM 5.90 satu



Fresh Fruit Platter sebagai dessert
RM 7.90

 MADAM KWAN'S


Ni Aku lerr, ODW ke ALAMANDA.. hihihi
 saja je tampal banyak gambar aku





dan ni lunch date aku.. haha idung takda harap mata jer besar mulut kemek!


Total : RM 68 ++

K skian