Tuesday, 2 July 2013

PANTAI CENANG LANGKAWI (PART 2)

Salam,

Seperti dijanjikan harini aku update mengenai Pantai Cenang. Dari Hotel FAVE aku menaiki Teksi dengan bayaran RM 8 ke Pantai Cenang. Driver teksi memberhentikan kereta betul betul di hadapan AQUARIA LANGKAWI, yang mana aku n husben tak sempat nak pergi pun.. sedih.. sob sob

Tapi takpe, next  time pergi dengan family pulak, mesti nak masuk AQUARIA. Hari biasa memang tak sempat nak kejar masa masuk AQUARIA memandangkan jadual masuk bermula 9 dan tutup jam 6 petang. Kelas habis jam 5 petang kan.. mana sempat. ermm.. 

Pantai Cenang memang cantik, berjalan lebih kurang 5 minit dari Aquaria ikut jalan belakang menuju ke pantai.. cantik pantainya. Ombak besar, ramai pengunjung tempatan dan luar negara. Bersantai di tepi pantai memang romantik sangat.. 

Enaff said! Jom tengok gambar

Kemain kehappyan  muka baby Eiman

Kawasan Pantai dari pandangan atas

Menaiki jambatan untuk turun ke pantai

cewahh... Daddy posing ala tangkap leleh 

Anak aku ni sekarang pantang tengok benda ropol ropol tambah warna warni pulak tudung aku tu kenn

Baby Eiman Tarik tudung Mommy Part 1
Posing dengan Imah n Kak Cah


Baby Eiman Tarik tudung Mommy Part 2

Baby Eiman Tarik tudung Mommy Part 3 (ni memang nak tercabut dah ni)
muka eiman geram nak menarik tudung

Kak Cah dan senyuman Colgate 

Pantai Cenang yang cantik dan Ombak yang menderu


 ----------tettttt.. ni acara lompat dari Mak Budak-------


Yehuuu!!  hahaha 

Mengkuroskan muka

Cantik pantai Cenang.. tapi tak berani mandi.. Ombak kuat sangat ler..

K Pasni kongsi lagi Part 3

Skian.